Ahoj,
jednou ve vlaku jsem takhle přemýšlel a náhle jsem dostal nápad na takovou menší soutěž. Jedná se o cvičení s vlastní váhou v TABATA stylu (viz. článek Posilování pro bojové sporty II.). Zabere jen pouhé 4 minuty, celkem 8 cviků, 20 sekund vysoce intenzívní práce, 10 sekund odpočinku a poté další cvik. Můžete použít stopky na mobilu nebo tento timer, který si určitě dokážete stáhnout do PC případně do svého mobilu http://www.youtube.com/watch?v=-RSWwrx6 ... re=related
Naše soutěž je tedy velice jednoduchá. Budete cvičit a u jednotlivých cviků si počítat opakování. Můžete je v 10 vteřinové pauze rychle napsat na kousek papíru, nebo je jednoduše všechny sčítat dohromady, na konci cvičení byste to stejně museli udělat. Až budete mít součet, převeďte jej na body (1 opakování = 1 bod ). Nic složitého. Také svůj výkon nezapomeňte napsat sem, do tohoto tématu.
Cvičení
1) Angličany
2) Kliky s tlesknutím
3) Sedy-lehy
4) Dřepy s výskokem
5) Hyperextenze
6) Kliky
7) Sedy-lehy
8) Angličany
Pár jednoduchých pravidel
1) Nepodvádějte (podváděli byste jen sami sebe)
2) Cvičte vše řádně a poctivě, žádné poloviční pohyby. Zvláště u angličanů! (hezky na zem - klik - dřep s výskokem.) U veškerých cviků, kde se skáče, skačte vysoko! Ne jen se tak "lehoulince" odrazit od země palci u nohou.
3) Nepodvádějte
Abych nezapomněl mé skóre je: 9+15+14+16+30+30+14+8=136
- Nic moc. Spíš nic než moc. Moje fyzička je hrozná a určitě vám nebude dělat problémy mě překonat.
Ještě bych chtěl říct, nestyďte se a klidně vymyslete svůj vlastní program a napište jej sem. Rád si ho vyzkouším a zasoutěžím si s vámi . Na cvicích, jaké zvolíte, prakticky nezáleží.
Tak hodně štěstí a poďte se předhánět, kdo udělá víc! 4 minuty si najde opravdu každý! Těším se